Over Joe Benelli Home en Living

Wij zijn Leo Smit en Erik Lips, de mannen achter Joe Benelli Home en Living. Om u een indruk te geven van waar Joe Benelli Home en Living voor staat, nodigen wij u graag uit op een kortstondige reis. Heeft u even tijd?

Als retail ondernemers reisden wij veel, steeds maar op zoek naar dat éne product. Terug denkend aan een reis door Italië, zien wij het bestaan van alledag. Vrienden. Familie. Buren. Voor u misschien simpel, maar voor ons de waarde van het leven, dat wij nemen zoals het komt. Genietend met de mensen waar wij om geven: vrolijk, uitgelaten, klinkend met een glas wijn. Geen land belichaamt dit zo als Italië.

Veelvuldig kwamen we bij 'locals' over de vloer, want dát is het echte Italië. Steeds een andere beleving, maar vaak miste er toch iets in de sfeer. We konden er onze vinger niet op leggen, totdat we op een dag werd gegrepen. In een moment waar gefilterd zonlicht, kleurschakeringen en zacht op de wind ruisend aluminium samen kwamen, keken we elkaar aan. Jaloezieën voor de ramen, maar wat verstoorden zij ijselijk de harmonie. Als valse noten in een symfonie.

Wij realiseerden ons dat dit - voor veel mensen - onopvallende attribuut, faalde voor het bepalen van de sfeer in huizen. De nagelaten puntjes op de 'i', zo u wilt. Terug in Nederland werd het onze missie sfeer terug te brengen in de Nederlandse huizen. Voor familie. Voor harmonie.

Daar waar het begon met raamdecoratie, breidde ons assortiment zich al snel uit met tuinmeubelen, kussens en barbecues. Alles, tegen de scherpste prijs natuurlijk. Want eerlijkheid duurt het langst. Bij ieder product dat wij toevoegen, laten we ons leiden door de simpele vraag: ‘Maakt dit van een huis een thuis?’. Wij hopen dat u vindt wat u zoekt.

- Altijd tot uw beschikking,

Leo en Erik

SHOWROOM
GEOPEND
MA- VR 09.00 - 17.00
ZA 10.00 - 16.00
Speciaal voor particulieren

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op!
010 - 72 00 400

Of via ons contactformulier