Over Joe Benelli Home en Living

Het merk Joe Benelli staat voor kwaliteit, eerlijkheid en inventiviteit. Dit zijn ook de drie ingrediënten wat heeft gezorgd voor ons succes. Door te kijken naar de trends van nu en risico's te nemen op gebied van opkomende trends is het merk Joe Benelli een term geworden in de woning sector. De waarde eerlijkheid is terug te zien in onze materialen

Wij maken van uw huis een thuis.

Kwaliteit. Denkt u aan Joe Benelli dan denkt u aan kwaliteit. De met de hand en op maat gemaakte producten, innovatieve bediening en duurzame materialen brengen elke kamer tot leven. Al onze producten zijn met oog op veiligheid en duurzaamheid gemaakt en dat voor een lage prijs.

Eerlijkheid. Onze producten zijn uniek en met de hand geselecteerd, alleen zo weten wij zeker dat de kwaliteit hoogwaardig is én milieuvriendelijk. Al ons hout heeft het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council) en al zeker 80% van onze stoffen zijn gerecycled ook werken de leveranciers dagelijks aan duurzaamheid.

En de prijs? Daar zijn wij ook eerlijk over. Door onze marges laag te houden verleggen wij het gezegde "goedkoop is duurkoop". Bij Joe Benelli heeft u dus gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Inventief. Waar een probleem is, is een oplossing. Daarmee heeft Joe Benelli, in ons ruim 10 jarig bestaan, een groot assortiment opgesteld om een oplossing te bieden voor elke situatie. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten wat ervoor zorgt dat de eind consument altijd de perfecte keuze kan maken voor hun woonstijl.

Advies nodig?

Kan ik u ergens me helpen

Bel 010 - 720 04 00 voor onze klantenservice. Of gebruik onze online chat

Daarom kies je voor ons

  • Voordeligste aanbieder van woonproducten in Nederland
  • Productie in eigen fabriek
  • Maandelijks meer dan 1000 orders
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom vol woonideeën